12 December, 2016

Week of English

З 12 по 18 грудня в Україні відбудеться #WeekOfEnglish! Приєднуйтеся до наших навчально-розважальних заходів та слідкуйте за новинами!


Протягом тижня Україна заговорить англійською

З 12 по 18 грудня в Україні відбудеться Тиждень англійської мови, в рамках якого заплановано безкоштовні  заходи та можливості вивчення англійської для кожного українця. Під час Тижня компанія  GoGlobal підведе підсумки по усім основним напрямам активностей, які відбувались протягом 2016 року, проголошеного Президентом України Роком англійської мови.

Згідно із соціологічним дослідженням, проведеним компанією TNS, у 2016 році в Україні значно збільшився інтерес до вивчення англійської мови: 34% жителів міст почали її вивчати саме протягом останнього року, а 83% опитаних планують навчати англійській своїх дітей. Тому для того, аби українці могли отримати ще більше інформації про безкоштовні можливості вивчення англійської та попрактикувати свої мовні навички, кожен день Тижня англійської мови буде відведений окремому напрямку.
У дніпровському центрі «Вікно в Америку» заплановані заходи:

12 грудня – старт Тижня англійської мови: презентація виставки-ялинки «Зима в країні «Англійська мова»;

13 грудня – Дружній візит до школи партнера №22, з поглибленим вивченням англійської мови. Уроки для дітей середнього віку «Зима в країні «Англійська мова», 9-00 – 12-00.

13 – грудня – зустріч-урок для групи «Активуй англійську!» о 16-00;

14 грудня – День фільмів мовою оригіналу: відбудеться перегляд американського фільму «» в Wednesday Movie Club о 17-00;

15 грудня – зустріч-урок для групи «Базова англійська» о 16-00;

16 грудня – Дружній візит до школи партнера №39 разом з волонтером центру, носієм мови американцем Джейсоном Рашем, 13-00 – 15-00.

17 грудня – Засідання англомовного клубу «Добра розмова»

18 грудня – День ігор та розваг у бібліотеці.

Радо зустрінемо екскурсійні групи в любий день тижня та проведемо презентацію ресурсів для самостіного вивчення англійської мови, познайомимо з електронною бібліотекою eLibraruUSA, тренажером Rosetta Stone та сайтом "Американська англійська".

«Підсумки Року англійської мови в Україні: підсумки роботи інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» у Дніпрі (ДОУНБ)».

No comments:

Post a Comment