28 October, 2013

А Ви, знаєте цю людину, чиїм ім'ям названо країну у Південній Америці?



З традиціями американських свят День Колумба і Хелловін школярів спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської і німецьких мов № 141 познайомила керівник інформаційно-ресурсного центру Світлана Усенко.

Школярам було запропоновано переглянути інформаційні слайд-шоу про історію 4-х плавань Христофора Колумба, мультфільм про яскраві моменти з життя мореплавця,  відео про парад до Дня Колумба в Нью-Йорку, слайд-шоу про костюми для свята Хелловін та традиційні страви, якими пригощають дітей.

Діти дізналися багато цікавих фактів з історії відкриття нових земель європейцями, побачили на мапах маршрути плавань Х.Колумба.

На вшанування заслуг Х.Колумба одну з країн Південної Америки провінцію у Канаді, федеральний округ в США і Університет названо на честь Христофора Колумба.

Традиції свята Хелловін так вразили дітей, що вони фотографували і знімали відео на свої телефони, щоб переказати почуте батькам і друзям.

На закінчення зустрічі відбулося знайомство школярів з електронним пристроєм iPad і змагання в лексичну гру Futaba. Ця гра перевірила знання англійської мови і швидкість реакції.

Кількість учасників заходу – 32 чоловіки (28 дітей + 4 вчителя).

No comments:

Post a Comment